Schoorsteenveger Meerkerk

Maak kennis met Den Hartog Schoorstenen. Uw ervaren en betrouwbare schoorsteenveger in Meerkerk!

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Meerkerk? Den Hartog Schoorstenen is een familiebedrijf dat al sinds 1925 op het dak te vinden is. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van rookkanalen, schoorstenen plaatsen, voegen en loodwerk renoveren en uiteraard het vegen van schoorstenen.

Dankzij bijna 100 jaar ervaring kunnen wij schoorsteenvegen als de beste. Wilt u meer weten over Den Hartog Schoorstenen en onze werkwijze?

Lees dan even verder! Den Hartog helpt u graag!

Afspraak maken

Referenties

  Schoorsteenveger Meerkerk - Referenties

Vriendelijk en flexibele mensen op een mooie locatie.

- R. de Hoog

Positief: Kwaliteit, responsiviteit, stiptheid en waarde. Helemaal tevreden!

- C. van Duyvendijk

Onze werkwijze

1
2
3
4
5
Schoorsteenveger Meerkerk - Werkwijze
1/5

Inspecteren schoorsteen

Wij beginnen met het zorgvuldig inspecteren van uw schoorsteen. Wij achterhalen het type schoorsteen en de hoeveelheid vuil. Hierdoor kunnen wij efficiënt te werk gaan.

Volgende stap
Schoorsteenveger Meerkerk - Schoorsteen Inpakken
2/5

Schoorsteen inpakken

Tijdens het schoorsteenvegen ontsnapt er vuil. Om te voorkomen dat er tijdens het schoorsteenvegen vuil ontsnapt, pakken wij de schoorsteen helemaal in. Den Hartog Schoorstenen werkt met extra kleden. Hierdoor blijft uw woonomgeving altijd schoon.

Volgende stap
Schoorsteenveger Meerkerk - Schoorsteenvegen
3/5

Schoorsteenvegen

Tijdens het schoorsteenvegen maken wij gebruik van verschillende borstels. Wij vegen zowel van binnenuit of vanaf het dak. Dit is afhankelijk van het type schoorsteen.

Volgende stap
Schoorsteenveger Meerkerk - Schoorsteen
4/5

Uitpakken schoorsteen

Wij zorgen ervoor dat al het vuil netjes is opgeruimd. Den Hartog Schoorstenen laat uw woning altijd netjes achter. Uw schoorsteen is weer klaar voor gebruik!

Reken bij ons af, via pin of contant. Direct na betaling ontvangt u van ons de factuur en het veegbewijs via de mail.

Volgende stap
Schoorsteenveger Meerkerk - Afspraak
5/5

Nieuwe afspraak

Het is belangrijk om uw schoonsteen regelmatig te laten vegen. Wij adviseren om de schoorsteen minimaal één keer per jaar te laten vegen. Bij regelmatig gebruik is het verstandig om dit vaker te laten doen.

U hoeft niet zelf bij te houden wanneer het weer tijd is om uw schoorsteen te laten vegen. De experts van Den Hartog Schoorstenen brengen u graag op de hoogte!


Waarom een schoorsteen vegen?

Door uw schoorsteen jaarlijks te laten vegen, voorkomt u schoorsteenbrand en stank- en rookvorming.

Bij regelmatig gebruik van uw schoorsteen of kachel hopen aanslag en creosoot, een teerachtige laag, zich op in uw rookkanaal. Door de aanslag en creosoot trekt uw schoorsteen minder goed. Dit is erg gevaarlijk! Hierdoor kan er een schoorsteenbrand ontstaan. Den Hartog schoorstenen kan gelukkig de aanslag en creosoot verwijderen. Ook worden de ontluchtingskanalen tijdens het schoorsteenvegen gereinigd. Stank- en rookvorming wordt hierdoor voorkomen.

De betrouwbare schoorsteenvegers van Den Hartog Schoorstenen brengen u graag op de hoogte wanneer het schoonvegen van de schoorsteen opnieuw nodig is.

Den Hartog Schoonstenen - Meerkerk

Onze werkzaamheden

Bij Den Hartog Schoorstenen bent u verzekerd van goed opgeleide en erkende schoorsteenvegers. Wij zorgen ervoor dat uw schoorsteen en rookkanalen vakkundig worden gereinigd. Naast het reinigen voeren onze schoorsteenvegers ook een inspectie uit. Hierbij wordt grondig gekeken naar de conditie van het rookkanaal, de schoorsteenkap en eventuele beschadigingen.

Onze vakkundige schoorsteenvegers zijn niet alleen ervaren in schoorsteenvegen. Ook het schoonfrezen van uw rookkanaal is geen enkel probleem. Dit is noodzakelijk wanneer hardnekkige aanslag niet volledig verwijderd kan worden door middel van schoorsteenvegen. Ook is Den Hartog Schoorstenen gespecialiseerd in eventuele noodzakelijke vernieuwingen, zoals:

  • Het renoveren van voeg- en/of loodwerk.
  • Het aanleggen van een nieuw rookkanaal.
  • Het vervangen van uw schoorsteen.
  • Het plaatsen van een schoorsteenkap of vonkenvanger.

Den Hartog Schoorstenen staat voor u klaar!

Den Hartog Schoonstenen - Meerkerk

In Meerkerk, maar ook in omstreken!

Den Hartog Schoorstenen is gevestigd in Leerbroek. Door onze centrale ligging hebben wij een uitgestrekt werkgebied. Zo zijn wij ook actief in de regio van Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen en Leerdam.

Bij Den Hartog Schoorstenen kunt u zorgeloos genieten van uw open haard of kachel!

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Is het vegen van de schoorsteen verplicht?

Schoorsteenvegen is niet verplicht. Wel is het erg belangrijk. Door uw schoorsteen minimaal één keer per jaar te laten vegen voorkomt u schoorsteenbrand en stank- en rookvorming.

Ontstaat er toch een schoorsteenbrand? U heeft er alles aan gedaan om uw schoorsteen goed te onderhouden. Dankzij de facturen van Den Hartog Schoorstenen kunt u dit aantonen. Dit voorkomt eventuele problemen met uw verzekeraar.

Moet ik mijn factuur bewaren?

Het is belangrijk om uw factuur of veegbewijs te bewaren. Een factuur of veegbewijs dient als bewijs. Bij eventuele schadeafhandeling kan een factuur of veegbewijs problemen voorkomen.

Wat kost het vegen van een schoorsteen?
Hoe lang duurt het vegen van een schoorsteen?

In de meeste gevallen duurt het vegen van een schoorsteen 30 minuten. Afhankelijk van de lengte en de grootte van uw schoorsteen.

Wij zijn eerder klaar als uw schoorsteen regelmatig wordt geveegd!

De mogelijkheden voor uw schoorsteen bespreken? Graag!

Maak een afspraak