Schoorsteenveger Geldermalsen

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Geldermalsen? Maak kennis met Den Hartog Schoorstenen! Wij voeren grondig onderhoud uit.

Familiebedrijf Den Hartog Schoorstenen is al sinds 1925 op het dak te vinden. Hier houden wij ons bezig met het aanleggen van rookkanalen, het plaatsen van schoorstenen, het renoveren van voeg- en loodwerk en het vegen van schoorstenen. Voor alle klussen die uw schoorsteen betreffen kunt u bij Den Hartog Schoorstenen terecht!

Afspraak maken

Referenties

  Schoorsteenveger Geldermalsen - Referenties

We hebben de schoorsteen van onze boerderij laten renoveren. Het resultaat is naar volle tevredenheid! Goede vakkundige mensen tijdens het gehele traject van offerte tot oplevering. Vakmensen met passie.

- W. Konijnenburg

Een veger die met je mee denkt en geen onnodig werk verricht.

- Van Dam

Onze werkwijze

1
2
3
4
5
Schoorsteenveger Geldermalsen - Werkwijze
1/5

Inspecteren schoorsteen

Allereerst inspecteren wij uw schoorsteen grondig. Tijdens deze inspectie achterhalen wij het type schoorsteen en de hoeveelheid vuil. Beide zijn namelijk zeer bepalend voor de methode die wij gebruiken.

Volgende stap
Schoorsteenveger Geldermalsen - Schoorsteen Inpakken
2/5

Schoorsteen inpakken

Wij voorkomen graag zo veel mogelijk dat vuil ontsnapt tijdens het schoorsteenvegen. Dit doen wij door uw schoorsteen volledig in te pakken. Om het zekere voor het onzekere te nemen, maken wij gebruik van extra kleden.

Volgende stap
Schoorsteenveger Geldermalsen - Schoorsteenvegen
3/5

Schoorsteenvegen

Een schoorsteen kan aan de hand van verschillende methoden geveegd worden, van binnenuit of vanaf het dak. Daarnaast maken wij gebruik van diverse borstels. Welke methode en borstels wij gebruiken, is afhankelijk van het type schoorsteen en de hoeveelheid vuil.

Volgende stap
Schoorsteenveger Geldermalsen - Opruimen
4/5

Uitpakken schoorsteen

Den Hartog Schoorstenen is Den Hartog Schoorstenen niet als wij uw woning vuil achter laten. Daarom ruimen wij al het vuil keurig op. Hierna is uw schoorsteen weer helemaal klaar voor gebruik!

U kunt direct bij ons afrekenen. Dit kan via pin of contant. U ontvangt meteen een factuur en het veegbewijs. Deze zenden wij u toe via de mail.

Volgende stap
Schoorsteenveger Geldermalsen - Nieuwe Afspraak
5/5

Nieuwe afspraak

Wij raden u aan om uw schoorsteen jaarlijks te laten vegen door onze experts. Bij intensief gebruik liever wat vaker. Maakt u zich geen zorgen, wij brengen u op de hoogte wanneer uw schoorsteen weer geveegd moet worden!


Het belang van schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen is zeer belangrijk. Daarom wordt aangeraden om dit één keer per jaar uit te voeren. Zo voorkomt u schoorsteenbrand en stank- en rookvorming.

Bij regelmatig gebruik van uw open haard of kachel ontstaat er een laag aanslag en creosoot in uw rookkanaal. Creosoot is een teerachtige laag. Beide kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. De aanslag en creosoot zorgen ervoor dat uw schoorsteen niet goed trekt. Dit kan resulteren in een schoorsteenbrand. Wanneer u uw schoorsteen minimaal één keer per jaar laat vegen, krijgen aanslag en creosoot geen kans!

Een andere reden om uw schoorsteen te laten vegen is het voorkomen van stank- en rookvorming. Tijdens het vegen van uw schoorsteen reinigen wij namelijk meteen uw ontluchtingskanalen.

Schoorsteenveger Geldermalsen - Tekst

Ontdek alle voordelen van schoorsteenvegen!

Schoorsteenvegen voorkomt niet alleen schoorsteenbrand en stank- en rookvorming. Nee… Schoorsteenvegen brengt nog een aantal voordelen met zich mee. Wanneer wij de inspectie uitvoeren, kijken wij meteen naar uw schoorsteenkap, de conditie van het rookkanaal en eventuele beschadigingen. Wij lichten u meteen in, om grotere schade en hogere kosten te voorkomen. Ook kunnen wij advies geven over het gebruik van uw kachel. Zo weet u zeker dat u altijd verantwoord stookt.

Uw schoorsteenveger in Geldermalsen

Den Hartog Schoorstenen is gevestigd in Leerbroek. Maar wij vegen graag uw schoorsteen in Geldermalsen. Leerbroek heeft een zeer centrale ligging. Hierdoor hebben wij een uitgestrekt werkterrein. Heeft u een schoorsteenveger nodig in de regio van Leerdam, Culemborg, Gorinchem, Vianen of Meerkerk? Ook dan zijn wij uw partij!

Schoorsteenveger Geldermalsen - Tekst

Den Hartog Schoorstenen

Maak kennis met Den Hartog Schoorstenen: wij zijn uw betrouwbare schoorsteenveger in Geldermalsen. Onze hoogopgeleide en erkende schoorsteenvegers helpen u graag verder. Bij Den Hartog Schoorstenen staan kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel. Wij blijven onze schoorsteenvegers ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Alleen dan kunnen wij u de allerbeste kwaliteit garanderen!

Wij kunnen veel meer dan alleen uw schoorsteen vegen. Wij kunnen alle klussen klaren die een schoorsteen betreffen. Denk aan het schoonfrezen van uw rookkanaal, maar ook aan:

  • Het renoveren van voeg- en/of loodwerk.
  • Het aanleggen van een nieuw rookkanaal.
  • Het vervangen van uw schoorsteen.
  • Het plaatsen van een schoorsteenkap of vonkenvanger.

Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om je schoorsteen te laten vegen?

Nee. Maar wel heel belangrijk! Door uw schoorsteen één keer per jaar te laten vegen, voorkomt u schoorsteenbrand en stank- en rookvorming.

Moet ik mijn factuur bewaren?

Wij raden u aan deze goed te bewaren. Bij eventuele schadeafhandeling kunt u door middel van uw factuur en veegbewijs aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om uw kachel te onderhouden.

Wat kost het om een schoorsteen te laten vegen?
Hoe lang duurt het vegen van een schoorsteen?

Dit duur meestal 30 minuten, afhankelijk van de lengte en de grootte van uw schoorsteen. Laat u uw schoorsteen regelmatig vegen? Dan zijn wij sneller klaar!

Wat is een erkende schoorsteenveger?

Wij zijn erkend ASPB-lid. De ASPB is de landelijke organisatie van schoorsteenvegers. Ieder erkend ASPB-lid is gediplomeerd en heeft de juiste kennis. Daarnaast volgen onze schoorsteenvegers regelmatig opleidingen en cursussen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

De mogelijkheden voor uw schoorsteen bespreken? Graag!

Maak een afspraak