Den Hartog Schoorstenen: een écht familiebedrijf

Het begon allemaal in 1925. Toen de familie Den Hartog het bedrijf oprichtte vanuit haar grote passie.

Een familiebedrijf in hart en nieren dus, waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat. Onze familie is vaker wel dan niet op een dak te vinden. Voor het plaatsen van een schoorsteen, het aanleggen van een rookkanaal of het renoveren van voegen en loodwerk.

Den Hartog Schoorstenen maakt deel uit van Den Hartog Riet, ons rietdekkers- en timmerbedrijf.

Vakmensen voor vakwerk

Inmiddels maken tientallen vakmensen deel uit van onze familie. Al onze experts zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in hun vakgebied. Wij staan en gaan iedere dag voor kwaliteit en vakmanschap!

Duidelijk en transparant

Vakmanschap blijkt niet alleen uit het eindresultaat. Het hele proces telt voor ons. Daarom zijn we duidelijk en transparant in onze communicatie. U weet vooraf waar u aan toe bent. We stemmen het project en de planning goed met u af. Geen verrassingen achteraf dus. Ook niet in de kosten.

Onze werkwijze

Wij werken op en aan uw dak. Daar wilt u zo min mogelijk last van hebben. Dat snappen wij.

Onze mensen werken dan ook snel en efficiënt. Dit betekent concreet dat onze projecten korte doorlooptijden hebben en we uw dak netjes achterlaten. Zo voeren we het (eventuele) afval altijd af en laten de omgeving bezemschoon achter.

Afspraak maken

Ons team

Wilco den Hartog

Schoorsteenspecialist

Dennis den Hartog

Schoorsteenspecialist

Renate de Bruijn

Secretaresse & planner

Referenties

We hebben de schoorsteen van onze boerderij laten renoveren. Het resultaat is naar volle tevredenheid! Goede vakkundige mensen tijdens het gehele traject van offerte tot oplevering. Vakmensen met passie.

- W. Konijnenburg

Een veger die met je mee denkt en geen onnodig werk verricht.

- Van Dam

Samenwerking met

Den Hartog Schoorstenen werkt samen met de zusterbedrijven Den Hartog Riet en Den Hartog Houtbouw. Lees hieronder meer over de bedrijven.

Den Hartog Riet

Den Hartog Schoorstenen maakt deel uit van Den Hartog Riet, ons rietdekkers- en timmerbedrijf. Hier maken wij op moderne wijze ambachtelijke rieten daken, rieten kappen én ambachtelijke eiken bijgebouwen.

Ook hier streven we naar perfectie tot in detail. Nieuwsgierig?

Bekijk dan de diensten van Den Hartog Riet.

Meer informatie

Den Hartog Houtbouw

Den Hartog Houtbouw realiseert eikenhouten bijgebouwen voor allerlei doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkamer, carport of kapschuur.

De timmerlieden van Den Hartog Houtbouw zijn ervaren vakmensen die uw wensen realiseren. Met materialen van de beste kwaliteit.

Bekijk de website voor meer informatie.

Meer informatie

De mogelijkheden voor uw schoorsteen bespreken? Graag!

Maak een afspraak